کد QR مطلبدریافت صفحه با کد QR

بازیابی فلزات گرانبها از خاک‌های معدنی و کاتالیست‌های مستعمل خودرویی و پتروشیمی وارد مرحله اجرایی شد

16 مرداد 1404 ساعت 11:43

در آستانه چهل‌وپنجمین سالگرد تشکیل جهاددانشگاهی، قرارداد مشارکت بین جهاددانشگاهی تربیت مدرس (پژوهشکده فرآوری مواد معدنی) و شرکت نوین شیمیار با هدف بازیابی فلزات گرانبها از خاک‌های معدنی و کاتالیست‌های مستعمل خودرویی و پتروشیمی وارد مرحله اجرایی شد.


به گزارش صدای صنعتگر، این همکاری در کنار گرامیداشت چهل‌وپنجمین سالگرد تشکیل جهاد دانشگاهی عملیاتی شده و پیگیری اهدافی همچون توسعه فناوری‌های بومی در زمینه بازیافت فلزات ارزشمند، ایجاد فرصت‌های درآمدزایی پایدار، و جذب سرمایه‌گذاری بخش خصوصی را دنبال می‌کند. بر اساس اطلاعات منتشر شده، پس از پایان مطالعات فنی، طراحی فرآیند، و نصب تجهیزات مورد نیاز در مجتمع تحقیقاتی شهدای جهاددانشگاهی، پروژه به فاز اجرایی صنعتی رسیده و در آینده‌ای نزدیک تولید پایلوت آن آغاز خواهد شد.

دکتر اسکندری، رئیس جهاددانشگاهی دانشگاه تربیت مدرس افزود: در این طرح، شرکت یاد شده به‌عنوان یکی از شرکت‌های تخصصی در زمینه فرآوری و آنالیز مواد معدنی، نقش شریک صنعتی برنامه را ایفا می‌کند. اهداف اجرای این پروژه شامل بازیابی فلزات گران ‌قیمتی مثل نقره، طلا، پالادیم، و رودیوم از منابع ثانویه نظیر کاتالیست‌های کهنه و خاک‌های معدنی کم‌عیار است.
وی گفت: مسئولان طرح بر این باورند که همکاری مذکور می‌تواند نمونه‌ای موفق از تلفیق دانش تخصصی دانشگاهی با سرمایه‌گذاری بخش خصوصی باشد. 
 این قرارداد مشترک در راستای تحقق شعار سال و با هدف توسعه اقتصاد دانش‌بنیان اجرایی شده و یکی از پروژه‌های راهبردی پژوهشکده فرآوری مواد معدنی جهاد دانشگاهی محسوب می‌شود.
انتهای پیام


کد مطلب: 2064

آدرس مطلب :
https://www.sedayesanatgar.ir/news/2064/بازیابی-فلزات-گرانبها-خاک-های-معدنی-کاتالیست-های-مستعمل-خودرویی-پتروشیمی-وارد-مرحله-اجرایی

صدای صنعتگر
  https://www.sedayesanatgar.ir