رئیس هیئت مدیره شرکت دانشپژوهان آریا دارو از تولید محصولی در ایران برای نخستین بار و در جهان برای دومین بار خبر داد و آن را گواهی بر توانمندی شرکت در مسیر نوآوری و تولید دانشبنیان دانست.

تولید داروی انحصاری در ایران؛گامی در مسیر دانشبنیان شدن صنعت داروسازی
18 آذر 1404 ساعت 20:18
رئیس هیئت مدیره شرکت دانشپژوهان آریا دارو از تولید محصولی در ایران برای نخستین بار و در جهان برای دومین بار خبر داد و آن را گواهی بر توانمندی شرکت در مسیر نوآوری و تولید دانشبنیان دانست.
به گزارش صدای صنعتگر ، دکتر براتی، رئیس هیئت مدیره شرکت دانشپژوهان آریا دارو، در مراسم افتتاح فاز نخست این کارخانه اعلام کرد: «یکی از محصولات ما در ایران برای نخستین بار و در سطح جهان برای دومین بار تولید شده است؛ پیش از این تنها یک شرکت آمریکایی این محصول را ساخته بود. این موفقیت، گواه توانمندی ما در مسیر نوآوری و تولید محصولات با استاندارد جهانی است.»
وی با اشاره به سابقه بیش از ۴۵ ساله شرکت در حوزه تولید لوازم پزشکی و بازرگانی، افزود: در چهار سال اخیر تصمیم به تأسیس کارخانه داروسازی گرفتیم تا به یک شرکت دانشبنیان و نوآور تبدیل شویم.
براتی اهداف اجتماعی و صنعتی شرکت را اینگونه برشمرد: «هدف ما ارائه خدمات باکیفیت به بیماران، توسعه اشتغال پایدار، کمک به رشد صنعت دارویی کشور و تقویت زنجیره ارزش داخلی است. با این مسیر، شرکت میتواند سهم مؤثری در بازار داخلی و صادرات داشته باشد.
وی در پایان با تأکید بر نقش حمایت مسئولان و نهادهای حاکمیتی، خاطرنشان کرد: حمایت مسئولان و همراهی نهادهای حاکمیتی، مانند حضور دکتر نجفی، رئیس اتاق بازرگانی ایران، نقش اساسی در موفقیت این پروژه داشته است. ما قصد داریم با ادامه مسیر دانشبنیان و نوآوری، استانداردهای جهانی را در تولید دارو رعایت کنیم.
کد مطلب: 2203