کد مطلب : ۲۲۴۰
plusresetminus
پس از سه روز رقابت فشرده، بلوک کنترلی ۹۰.۵۲ درصدی شرکت سرمایه‌گذاری شفا دارو (نماد: شفا) امروز دوشنبه، با قیمتی معادل ۱۴ هزار و ۶۸۱ تومان به ازای هر سهم به فروش رسید.
خانواده فرزادنیا با خرید شفا دارو وارد صنعت دارو شد

پس از سه روز رقابت فشرده، بلوک کنترلی ۹۰.۵۲ درصدی شرکت سرمایه‌گذاری شفا دارو (نماد: شفا) امروز دوشنبه، با قیمتی معادل ۱۴ هزار و ۶۸۱ تومان به ازای هر سهم به فروش رسید. این معامله با جهشی بیش از ۱۲۵ درصد نسبت به قیمت پایه، ارزش واگذاری را از حدود ۱۶ هزار میلیارد تومان به نزدیک ۳۷ هزار میلیارد تومان رساند و به یکی از بزرگ‌ترین واگذاری‌های تاریخ صنعت داروی بورس تهران تبدیل شد.
خریدار نهایی خانواده فرزادنیا، مالک شرکت لاستیک پارس و چند مجموعه دیگر مرتبط با صنعت تایر، از طریق کارگزاری کارآمد، مالکیت بلوک کنترلی شفا دارو را به دست آوردند. خرید این بلوک سهام به نام خانم میترا فرزاد نیا ثبت شده است.
شفا دارو مالک و مدیر چند شرکت کلیدی دارویی کشور از جمله داروسازی دانا، داروسازی جابر ابن حیان، داروسازی اسوه، کیمیدارو و شرکت پخش رازی است و انتقال مالکیت آن، تأثیر قابل توجهی بر زنجیره تولید، توزیع و سیاست‌گذاری صنعت دارو در سال‌های آینده خواهد داشت.
این واگذاری، علاوه بر ثبت رکوردی قابل توجه در صنعت دارو، نمونه موفقی از خروج بانک‌ها از بنگاه‌داری و اجرای شفاف سیاست‌های واگذاری دارایی‌های بزرگ از طریق بازار سرمایه به شمار می‌رود. رقابت سنگین و جهش قیمتی معامله، پیام روشنی درباره توان بازار سرمایه در جذب و قیمت‌گذاری منصفانه دارایی‌های کلان در صنایع راهبردی دارد.
https://sedayesanatgar.ir/vdcj.xe8fuqe8ysfzu.html
ارسال نظر
نام شما
آدرس ايميل شما

آخرین اخبار